Levesbáró

Spenót krémleves

Spenót krémleves

Spinach soup

Sokan nem lelkesednek a spenótért. Levesnek elkészítve pedig különösen ritkán találkozol vele az étlapokon. Pedig nagyon finom, liszt nélkül is készíthető, ráadásul aznap a baby is ezt eheti. Elkészítésében is nagyon egyszerű, azt viszont nem mondhatjuk, hogy szép.  Hozzávalók 4 személyre: 1/2 kg…

Spenót krémleves Tovább
Csicseriborsó krémleves grillezett garnélával

Csicseriborsó krémleves grillezett garnélával

Chickpea soup with grilled prawns

A csicseriborsó a Kelet egyik csodálatos alapanyaga, egyre divatosabb nálunk is. Értékes fehérjeforrás laktató finom és változatos ételeket készíthetsz belőle. Most egy krémleves került sorra. De hogy mégsem legyen annyira egyszerű, levesbetétnek egy kis fokhagymás fűszeres vajon megpirított…

Csicseriborsó krémleves grillezett garnélával Tovább
Örmény angazsabor ( fül leves)

Örmény angazsabor ( fül leves)

Armenia ear soup

Ezt a kitűnő Örmény levest várhatóan eredeti formájában nagy valószínűséggel nem fogjátok otthon elkészíteni. De esetleg áthangszerelve legalább a érzés kedvéért lehet, hogy belefogtok. A leves maga egy tartalmas zöldséges húsleves, az igazi izgalom ezután jön a fülecskék. Ez egy hagyományos gyúrt…

Örmény angazsabor ( fül leves) Tovább
süti beállítások módosítása