Levesbáró

Frankfurtileves

Frankfurtileves

Frankfurt Soup

frankfurti_leves.jpg

Több cikket olvastam már az interneten, amelyben pejoratív felhanggal menzakajának titulálták a Frankfurti leves. Tegnap este egy kitűnő cáfolattal találkoztam. A Balatonkenesei Telekom szállodában. Lehet, hogy mai trendi ízlésnek már nem elég jó, mert nem nagyon messziről hozzák hozzá az alapanyagot, nincs arany árban, sokan ismerjük a receptjét. Nincsen folyékony nitrogénbe csepegtetve. Csak egyszerűen finom, nem akar más lenni, mint ami. Persze néhány mohikán, mint én tudjuk, hogy kicsit több majoránna még tovább hasonlatossá tenné a régi receptekhez. Egyetlen negatív észrevételem azért akadt, persze erről nem a séf tehet. Az "emészthető műbélbe" töltött virsli. Persze tudom, hogy nincs elegendő vékony birkabél, a szükség már Újzélandi importtal igyekszik az igényeket kielégíteni. Akkor is, amikor beleharapunk érezhető a halk roppanás helyett mintha nylon ellenállása gumi szerűségét érezzük! Otthon ezt úgy oldom meg, hogy lehántom. Karikára vágva abroszon étteremben ez nem könnyű. kedves Húsipar ideje volna felfedezni, hogy azért mert elvileg emésztető, de műanyag, és még nem tökéletes! Ha gondoljátok későbbiekben megosztom az általam legjobbnak tartott receptet!

Szólj hozzá! Világjáró Magyaros leves húsos leves Tovább
Frankfurtileves Tovább
Facebook Tumblr Tweet Pinterest Tetszik
0
Szólj hozzá!

Ajánlott bejegyzések:

  • Falusi Mariann és Horgas Eszter Falusi Mariann és Horgas Eszter
  • Bakonyi Pandúrleves Bakonyi Pandúrleves
  • A legfinomabb alvó levesünk, a kocsonya A legfinomabb alvó levesünk, a kocsonya
  • Horvát bableves Horvát bableves
  • Bográcsgulyás Bográcsgulyás

A bejegyzés trackback címe:

https://levesbaro.blog.hu/api/trackback/id/tr1311692237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Facebook

Levesbáró

Mostanság, ismét sokunknak nagyon fontos lett egy tányér finom leves. 45 éve készítek mindenféle mennyiségben és összetételben ezekből az igazán fontos ételekből. Nem titkolózom tovább elárulom azokat a recepteket, szakmai fogásokat amelyekről azt hittem, hogy sohasem fogom megosztani másokkal. Ha érdekel titeket lépjetek be a levesek birodalmába!

Keresés

Friss topikok

  • papramorgó: Elkeserítő, hogy lehet egy hagyományos, finom levest így elszúrni! Miért kellett bele mindenféle s... (2021.02.16. 00:58) Pincehelyi disznótorosleves
  • papramorgó: Nem tudom, eredetileg, hogy nézett ki, de most is gyalázatos! Nem beszélni magyar, lenni migráncs?... (2021.02.16. 00:42) Nyírségi burgonya gombócleves
  • takacsveca93: Ha van kedved báró, akkor nézd meg, hogy hogyan lehet spórolni pár kattintással. Élelmiszerre költ... (2018.09.02. 20:24) Jókai bableves
  • Kumari aki Nilüfer: Bizonyára finom minden..de nem szívesen ennék ott, ahol a kiszolgáló hosszú hajú hölgy haja szaba... (2018.04.13. 12:32) Bográcsgulyás a Gulyáskantinban
  • takacsveca93: Bár így kezdőként elég nehéznek találom a receptet, de szeretem a kihívásokat, szóval hajrá! Spóro... (2018.03.22. 16:23) Szinte kötelező húsvéti program : Palócleves

Címkék

A világ legjobb levesei (47) fogyókúrás (8) húsos leves (72) hús nélküli levesek (35) Időutazás (12) instagram (2) Különleges konyhák (15) Különleges leves (81) liszt tej hozzáadott cukornélküli levesek (35) Magyaros leves (45) Mesterkurzus (10) Nagyi-Napi recept (33) nemzetközi levesek (50) Programajánló (13) Világjáró (21) Címkefelhő

Blogajánló

179. The Master’s Anthology - NAS hármasfogat a Glendronachtól 2024 végén érkezett a hír, hogy a highlandi Glendronach egy korjelölés nélküli háromtagú sorozattal jelentkezik, The Master’s Anthology néven. A három whisky a lepárló profilját (profiljait?), esszenciáját igyekszik megjeleníteni, három különböző formában (bár szerintem erre az alapsor is alkalmas,… drams.blog.hu
blog.hu

Archívum

  • 2018 július (1)
  • 2018 június (1)
  • 2018 május (1)
  • 2018 március (3)
  • 2018 február (1)
  • 2018 január (1)
  • 2017 december (1)
  • 2017 október (1)
  • 2017 szeptember (2)
  • 2017 augusztus (2)
  • 2017 július (5)
  • Tovább...

Feedek

  • RSS 2.0
    bejegyzések, kommentek
  • Atom
    bejegyzések, kommentek
XML

Egyéb

Minden, amit a levesekről érdemes tudni
süti beállítások módosítása
Dashboard