Több cikket olvastam már az interneten, amelyben pejoratív felhanggal menzakajának titulálták a Frankfurti leves. Tegnap este egy kitűnő cáfolattal találkoztam. A Balatonkenesei Telekom szállodában. Lehet, hogy mai trendi ízlésnek már nem elég jó, mert nem nagyon messziről hozzák hozzá az alapanyagot, nincs arany árban, sokan ismerjük a receptjét. Nincsen folyékony nitrogénbe csepegtetve. Csak egyszerűen finom, nem akar más lenni, mint ami. Persze néhány mohikán, mint én tudjuk, hogy kicsit több majoránna még tovább hasonlatossá tenné a régi receptekhez. Egyetlen negatív észrevételem azért akadt, persze erről nem a séf tehet. Az "emészthető műbélbe" töltött virsli. Persze tudom, hogy nincs elegendő vékony birkabél, a szükség már Újzélandi importtal igyekszik az igényeket kielégíteni. Akkor is, amikor beleharapunk érezhető a halk roppanás helyett mintha nylon ellenállása gumi szerűségét érezzük! Otthon ezt úgy oldom meg, hogy lehántom. Karikára vágva abroszon étteremben ez nem könnyű. kedves Húsipar ideje volna felfedezni, hogy azért mert elvileg emésztető, de műanyag, és még nem tökéletes! Ha gondoljátok későbbiekben megosztom az általam legjobbnak tartott receptet!