Ha Zamárdi és pizza akkor Mauro. Nálunk vannak olasz éttermek, és van a Mauro. Már amikor bemész már egymásnak adják át a pincérek a kedves üdvözlést: Buon giorgo. Nem a megszokott kelletlen "mi a fenének jöttél be" jónapot, hanem a szívből jövő kedves üdvözlés. Az olaszos temperamentum, gyorsaság. Az italrendelés után két perc múlva ott van, a leves is szélvész sebességgel érkezik. A húsleves erős és nem tolakodó ízű. Azért én egy kis olívás chilis tuningban részesítettem A tortellini házi készítésű, éppen a megfelelő ízű, állagú. A sárgarépa érezhetően egyben főtt és ez után lett összevágva, e-miatt íze nem főtt ki a levesbe, amitől a lé édeskés, a répa, meg fűízű. Egy szóval jellemezve hibátlan. Persze ez után még számomra következett egy bolognai pizza amiről is hasonló jókat mondhatnék, de különösen nem az agyon rozmaring,oregánó,kakukkfűvezett magyaros, hanem a Toszkánai stilus tiszta, kevés fűszer, de az összetevők viszont kiváló minőségűek. De az már egy másik történet. Ha erre jártok ezt ne hagyjátok ki! És a végén Arrivederci! Persze ez is kórusban!